شروع ثبت‌نام کلاس‌های آنلاین ترم اردیبهشت
آیلتس چیست؟ بررسی مهمترین تغییرات آزمون آیلتس

آیلتس چیست؟ بررسی مهمترین تغییرات آزمون آیلتس

آیلتس معتبرترین و شناخته‌ شده‌ ترین آزمون بین‌ المللی زبان انگلیسی در سطح جهان است. اگرچه بسیاری اعتبار آزمون آیلتس را با آزمون تافل مقایسه می‌ کنند اما واقعیت این است که ایلتس امروزه بسیار فراگیرتر از تافل شده است.

آیلتس چیست: آزمون IELTS مخفف کلمات International English Language Testing System و به معنای سیستم بین‌ المللی آزمون زبان انگلیسی می‌باشد. این آزمون که به صورت مشترک توسط ۳ سازمان IDP استرالیا، دانشگاه کمبریج و بریتیش کانسیل طراحی و برگزار می‌ شود با هدف ارزیابی و سنجش دقیق و واقعی سطح داوطلبانی که قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل را دارند طراحی شده است.

آزمون آیلتس چیست: شامل ارزیابی ۴ مهارت اصلی زبان انگلیسی (مهارت شنیداری: Listening، مهارت خواندن: Reading، مهارت نوشتن: Writing و مهارت صحبت کردن: Speaking) می‌ باشد که در آن نمره هر مهارت از ۱ تا ۹ ارزیابی می شود. جالب است بدانید هم اکنون IELTS در بیش از ۱۴۰ کشور جهان برگزار می‌ شود و سالانه بیش از ۳ میلیون داوطلب از سراسر جهان در آزمون بین‌المللی IELTS شرکت می‌ کنند!

آیلتس
آیلتس

آیلتس چیست (پادکست را گوش کنید)

What is IELTS

آیلتس چیست pdf (دانلود کنید)

فایل راهنمای PDF آیلتس چیست را می‌توانید از لینک بالا دانلود کنید.

انواع آزمون آیلتس

آزمون آیلتس
آزمون آیلتس

نوع آزمون یا ماژول انتخابی بستگی به هدف شرکت در آزمون آیلتس دارد. آزمون آکادمیک آیلتس چیست؟ به صورت ساده میتوان گفت این آزمون مختص داوطلبانی است که قصد ادامه تحصیلات در کشورهای مقصدشان را دارند. آزمون جنرال آیلتس مختص داوطلبانی است که صرفا به قصد کار و یا مهاجرت تصمیم به شرکت در آزمون ایلتس گرفته‌ اند. در ادامه به به بررسی بیشتر آزمون جنرال و آکادمیک می‌پردازیم:

آیلتس آکادمیک

آزمون آکادمیک مهارت‌ های آکادمیک داوطلب را برای ادامه تحصیلات عالی و حضور در دانشگاه‌ها بررسی می‌ کند.

آیلتس جنرال

آزمون جنرال آیلتس چیست؟ این آزمون مهارت‌ های روزمره و عملی داوطلب را برای مهاجرت یا اخذ اقامت کاری داوطلبان بررسی می‌ کند و نسبت به آزمون آکادمیک عمومی‌ تر است.

تفاوت آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال

آیلتس جنرال و آزمون آیلتس آکادمیک
آیلتس جنرال و آزمون آیلتس آکادمیک

فارغ از تفاوت‌ هایی که در اهداف شرکت کنندگان در ماژول آکادمیک و جنرال آیلتس که درباره آن توضیح دادیم، تفاوت‌ هایی نیز در سوالات داوطلبان این دو ماژول وجود دارد. این تفاوت‌ها در نوع سوالات بخش ریدینگ و رایتینگ می‌ باشد.

به صورت کلی می‌ توان گفت سوالات سکشن ریدینگ داوطلبان آزمون آکادمیک دشوارتر از آزمون جنرال می‌ باشد. در بخش رایتینگ نیز در حالی که داوطلبان آزمون جنرال در تسک ۱ خود می‌ بایست یک نامه را بنویسند، داوطلبان آزمون آکادمیک باید به تحلیل گراف‌ ها و نمودارها بپردازند.

آزمون آیلتس کامپیوتری

آزمون آیلتس کامپیوتری
آزمون آیلتس کامپیوتری

از لحاظ قالب، آزمون آیلتس کامپیوتری که تحت عنوان computer-based IELTS test (CBT) و computer delivered IELTS (CD IELTS) نیز شناخته می‌ شود، دقیقا مشابه آزمون کاغذی است. داوطلبان بسته به سلیقه خود در انتخاب نوع آزمون آزاد هستند.

بخش‌ های لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ در آزمون کامپیوتری آیلتس توسط رایانه انجام می‌ شود. بخش اسپیکینگ همانند آزمون کاغذی به صورت رو در رو با ممتحن برگزار می‌ شود.

آزمون اسپیکینگ در نوع کامپیوتری در همان روز و بلافاصله قبل یا پس از بخش‌های دیگر آزمون برگزار می‌ شود و نتایج این آزمون نیز بر خلاف آزمون کاغذی که ۱۳ روز به طول می انجامد، ظرف ۳ تا ۵ روز صادر می‌ شود.

تنها تفاوت آیلتس کامپیوتری و کاغذی مربوط به سکشن لیسنینگ می‌ باشد. در آزمون کاغذی داوطلب ۱۰ دقیقه زمان اضافی برای وارد کردن پاسخ‌ ها در برگه آزمون دارد. در حالی که در آزمون کامپیوتری داوطلب می‌ بایست همزمان با شنیدن فایل صوتی، پاسخ‌ ها را در کامپیوتر وارد کند و تنها ۲ دقیقه زمان اضافی برای چک کردن و وارد کردن پاسخ‌ ها در اختیار دارد.

باید توجه داشت آزمون کامپیوتری آیلتس مناسب داوطلبانی است که سرعت تایپ بالایی دارند. از دیگر ویژگی‌های آزمون کامپیوتری می توان به قابلیت هایلایت کردن متن و کپی کردن در برخی از سوالات اشاره کرد.

توضیحات کامل در خصوص آزمون آیلتس کامپیوتری به همراه یک ویدئوی آموزشی فوق العاده را در این صفحه مطالعه فرمایید.

آزمون آیلتس UKVI

آزمون آیلتس UKVI
آزمون آیلتس UKVI

طراحی این آزمون برای آن دسته از افرادی است که قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل در کشور انگلستان را دارند.

آزمون UKVI آیلتس چیست؟ این آزمون در واقع همانند آزمون جنرال است. تفاوت آزمون UKVI با آزمون جنرال در محل برگزاری آزمون است. به این معنی که آزمون UKVI تنها در محل‌ های مورد تایید اداره مهاجرت انگلستان برگزار می‌ شود و در غیر این صورت اعتباری ندارد.

آزمون UKVI ایلتس همانند آزمون اصلی در دو نوع کاغذی و کامپیوتری برگزار می‌ گردد. در ادامه به بررسی انواع ویزای انگلستان و نمره مورد نیاز برای قبولی در آزمون UKVI خواهیم پرداخت:

  1. Tier 1 (General Visa): نمره مورد نیاز: ۷ – سطح C1
    ویزایی برای اهداف عمومی
  2. Tier 1 (exceptional Talent): نمره مورد نیاز: ۴ – سطح B1
    ویزایی برای استعدادهای درخشان
  3. Tier 1 (entrepreneur): نمره مورد نیاز: ۴ – سطح B1
    ویزا برای کارآفرینان
  4. Tier 2 (General Visa – in most cases): نمره مورد نیاز: ۴ – سطح B1
  5. Tier 2 (Sportsperson): نمره مورد نیاز: ۴ – سطح  A1
    ویزا مختص ورزشکاران
  6. Tier 4 (Student visa) : نمره مورد نیاز: ۴ – سطح B1
    ویزا مختص دانش آموزان قبل از ورود به دانشگاه
  7. Family of a settled person: نمره مورد نیاز: ۴ – سطح A1

آزمون آیلتس لایف اسکیلز: IELTS Life Skills

آیلتس لایف اسکیلز
آیلتس لایف اسکیلز

برای افرادی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند آزمون جدیدی توسط اداره مهاجرت و ویزای انگلستان طراحی شده است. آزمون آیلتس لایف اسکیلز آیلتس چیست؟ این آزمون به مراتب ساده تر از آزمون اصلی ایلتس می‌باشد و تنها در ۲ بخش Listening و Speaking برگزار می‌ گردد. جالب است بدانید در بخش اسپیکینگ آزمون لایف اسکیلز داوطلب باید در حضور ممتحن با شرکت کننده دیگری آزمون دهد!

بر خلاف آزمون آیلتس که نمره آن از ۱ تا ۹ محاسبه می‌ شود، آزمون لایف اسکیلز نمره بندی ندارد و داوطلب شرکت کننده یا قبول می‌شود و یا رد می شود! نتایج این آزمون نیز حدودا ۷ روزه به داوطلب اعلام می‌ گردد.

به صورت کلی آزمون لایف اسکیلز برای در ۳ سطح و برای ۳ گروه از متقاضیان طراحی شده است:

  • سطح A1: مدت زمان آزمون: ۱۶ تا ۱۸ دقیقه: مختص افرادی که خانواده آنها در کشور انگلستان اقامت داشته و یا قصد دارند با همسری که در انگلستان زندگی می‌ کند ازدواج کنند و قصد گرفتن ویزا دارند.
  • سطح A2: مدت زمان کمتر از ۲۰ دقیقه: مختص افرادی که ویزای انگلستان را در اختیار داشته و قصد تمدید آن را دارند. لازم به توضیح از این آزمون در حال حاضر صرفا در خود کشور انگلستان برگزار می‌ گردد.
  • سطح B1: مدت زمان ۲۲ دقیقه مختص افرادی که اقامت موقت در انگلستان دارند و قصد دارند آن را تبدیل به اقامت دائم و شهروندی انگلستان کنند.

زمان برگزاری آزمون آیلتس ۱۴۰۲

یکی از سوالاتی که همواره برای داوطلبان در ایران مطرح است این است که زمان برگزاری آزمون آیلتس 2023 در ایران چیست؟ در خصوص این سوال باید گفت که همواره و در طول ماه‌ های مختلف سال این آزمون توسط مراکز مجاز مورد تایید سازمان سنجش در ایران برگزار می‌ گردد. بنابراین هیچ دغدغه ای در خصوص زمان برگزاری آزمون یا محدود بود آن نداشته باشید. فقط توصیه می‌شود که حداقل ۱ ماه قبل از تاریخ آزمون خود نسبت به ثبت نام آزمون اصلی خود اقدام فرمایید.

تاریخ آزمون آیلتس

تاریخ آزمون آیلتس
تاریخ آزمون آیلتس

همانطور که پیش از این اشاره کردیم، این آزمون در ایران در تاریخ‌ های مختلفی توسط مراکز مجاز آزمون برگزار می‌ شود. برای مشاهده تاریخ آزمون آیلتس در سنترهای مختلف ایران می بایست فقط به وبسایت این مراکز مراجعه نمایید. به عنوان مثل تاریخ آزمون آیلتس پروشات را می توانید از طریق این لینک مشاهده کنید.

آزمون آیلتس در ایران

در حال حاضر آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و با تایید سازمان سنجش و آموزش کشور برگزار می‌ شود. لازم به توضیح هست هیچ تفاوتی بین اعتبار مدارک آزمون در ایران و اعتبار مدارک آزمون در خارج از کشور وجود ندارد. بنابراین می توانید با خیال راحت سنترهای ایرانی را جهت شرکت در این آزمون انتخاب نمایید.

آیلتس سنجش

متولی برگزاری آزمون آیلتس در ایران سازمان سنجش و آموزش کشور می‌باشد که مراکز برگزاری صرفا با مجوز آیلتس سنجش، مجاز به برگزاری آزمون در ایران می‌باشند. با مراجعه به وب سایت سازمان سنجش (این لینک) میتوانید روند ثبت نام آزمون آیلتس خود را شروع نمایید.

آیا آزمون آیلتس در ایران برگزار می شود؟

بله آزمون آیلتس در ایران برگزار می شود. البته در زمان نگارش این مقاله، به صورت موقت برگزاری آزمون کتبی آیلتس در ایران از سمت سازمان سنجش متوقف شده و صرفا آزمون کامپیوتری آیلتس در ایران برگزار می شود.

لغو آزمون آیلتس

با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش، به دلیل تقلب در آزمون کتبی آیلتس، تا اطلاع ثانوی برگزاری آزمون کاغذی در ایران متوقف شده و داوطلبان می‌توانند صرفا در نوع آزمون کامپیوتری آیلتس شزکت نمایند.

مراکز برگزاری آزمون آیلتس

مراکز مجاز آزمون آیلتس در ایران صرفا توسط سازمان سنجش مشخص می‌ شوند. پیش از این مراکز توسط سازمان IDP استرالیا تایید می‌شوند. مراکز زیر در سایت سازمان سنجش حائز صلاحیت برگزاری آزمون می‌ باشند. لیست کامل مراکز آزمون در شهرستان‌ها را می‌توانید از طریق این لینک مشاهده فرمایید.

  1. موسسه آموزش عالی آزاد پروشات نوین
  2. موسسه فرهنگی و هنری ایرسافام
  3. موسسه آموزش عالی عصر دین و دانش
  4. آیلتس تهران
  5. سایر آفسایت‌های مراکز مجاز

هزینه آزمون آیلتس

در خصوص هزینه آیلتس لازم به توضیح است که بدانید قیمت آزمون آیلتس در ایران تنها توسط سازمان سنجش مشخص می‌ شود و این قیمت در تمام سنترهای برگزاری ایرانی یکسان است و هیچ تفاوتی ندارد. از طرفی هزینه آزمون به صورت علی‌الحساب از داوطلب دریافت می‌ گردد. به این معنی که چنان که بر حسب شرایط مختلف نظیر تغییر قیمت دلار، افزایشی در قیمت آزمون لحاظ شود، داوطلب می‌ بایست حتی در صورت ثبت‌ نام قبلی، مبلغ افزایش یافته را به سنتر پرداخت نماید.

در حال حاضر هزینه آزمون آیلتس در ایران مبلغ ۸۹۹۰۰۰۰۰ ریال معادل هشت میلیون و نهصد و نود هزار تومان می‌ باشد.

جالب است بدانید هزینه آزمون در کشورهای مختلف نیز یکسان نیست و این رقم چیزی در حدود ۲۱۰ تا ۲۵۰ دلار آمریکا می‌ باشد.

تاریخقیمت (تومان)
آذر ۱۳۹۳۷۷۰,۰۰۰
دی ۱۳۹۵۸۲۰,۰۰۰
مرداد ۱۳۹۷۲,۷۹۵,۰۰۰
تیر ۱۳۹۸ ۳,۰۵۰,۰۰۰
مرداد ۱۳۹۹۴,۶۰۹,۵۰۰
آبان ۱۳۹۹۶,۱۵۱,۴۰۰
خرداد ۱۴۰۲۸,۹۹۰,۰۰۰
جدول تغییرات قیمت آزمون آیلتس

ثبت نام آزمون آیلتس

روال ثبت نام آزمون آیلتس کمی با دیگر کشورهای جهان متفاوت است. به دلیل وجود مشکلات در پرداخت‌های بین المللی داوطلبان می‌ بایست ابتدا نسبت به انتخاب سنتر و سپس تاریخ آزمون کتبی مد نظر خود اقدام نمایند و هزینه مصوب سازمان سنجش را از طریق ثبت نام اینترنتی در سایت سنتر مربوطه پرداخت نمایند. پس از انتخاب تاریخ آزمون کتبی به طور معمول داوطلبان می‌توانند به صورت انتخابی نسبت به تعیین تاریخ و ساعت آزمون اسپیکینگ خود اقدام فرمایند.

اگرچه هزینه آیلتس و سیستم نمره‌ دهی در تمام سنترها یکسان است اما آنچه سنترهای ایرانی را از هم متمایز می‌ کند کیفیت ارائه خدمات و پشتیبانی آن‌ ها می‌باشد. یکی از مراکز پیشروی مجاز در ایران پروشات می‌باشد که در این صفحه به صورت مفصل به نقد و بررسی تخصصی پروشات پرداخته‌ ایم.

آیلتس تک مهارتی

IELTS One Skill Retake
IELTS One Skill Retake

بر اساس خبری که در وب سایت رسمی آیلتس (IELTS.org) منتشر شده است، به زودی داوطلبان این امکان را خواهند داشت که صرفا در مهارتی که در آن به نمره حد نصاب مد نظر خود نرسیده اند مجددا شرکت کنند و شانس خودشان را برای افزایش نمره آزمون آیلتس امتحان کنند. هنوز آپدیتی در خصوص اینکه این امکان در کدام کشور و در چه زمانی و با چه هزینه ای فعال میشود از طرف سازمان IELTS گزارش نشده است. این خبر به محض دریافت اطلاعات بیشتر تکمیل می شود.

نتایج آزمون آیلتس

نتایج آزمون کاغذی پس از ۱۳ روز مشخص می‌ شود و اگر در آزمون کامپیوتری شرکت کرده باشید، بین ۳ تا ۵ روز پس از آزمون نتایج خود را دریافت خواهید کرد.

داوطلبان در ایران می‌ توانند برای مشاهده نتایج آزمون آیلتس خود میتوانند به این صفحه از سایت IDP مراجعه کنند و با وارد کرد اطلاعات شناسایی خود، نتایجشان را مشاهده نمایند.

نتایج آیلتس
نتایج آیلتس

داوطلبان می‌ توانند پس از مشخص شدن نتایج آزمون خود برای دریافت کارنامه کاغذی آزمون خود یا همان TRF به مرکز آزمونشان مراجعه نمایند. کارنامه نتایج آزمون آیلتس ۲ سال اعتبار دارد و تنها یکبار صادر می‌شود. داوطلبان آزمون می‌توانند با پرداخت هزینه پست، حداکثر تا یک ماه پس از مشخص شدن نتیجه آزمون خود، کارنامه‌ شان را به صورت فیزیکی به ۵ مرکز مورد نظر خود یا دانشگاه به صورت رایگان ارسال نمایند.

مدرک آیلتس (کارنامه آیلتس)

کارنامه آیلتس
کارنامه آیلتس

کارنامه آزمون آیلتس چیست؟ در تصویر بالا یک نمونه واقعی از کارنامه آزمون آیلتس (IELTS TRF) از نوع کاغذی را مشاهده می‌کنید. گوشه بالای سمت راست کارنامه ماژول آزمون داوطلب مشخص می‌شود که نوع آزمون جنرال یا آکادمیک می‌باشد. هر سنتری که در آن آزمون می‌ دهید نیز یک کد مختص به خود را دارد که در گوشه سمت چپ بالای کارنامه در قسمت Centre Number مشخص می‌ شود.

بخش Test Results نیز مربوط به نتایج آزمون شما به تفکیک اسکیل‌های مختلف می‌باشد که نمره‌ای بین 0 تا 9 خواهد بود و همچنین نمره میانگین شما که در قسمت Overall band Score مشخص خواهد شد.

بخش مهم دیگری که در گوشه سمت راست پایین کارنامه آیلتس با عنوان Test Report Form Number قرار دارد، کدی است که جهت سنجش اعتبار کارنامه شما توسط دانشگاه‌ها و یا اداره مهاجرت و دیگر سازمان‌های مربوطه مورد استفاده قرار می‌گیرد و گواه اصالت نمرات کارنامه داوطلب می‌باشد.

پیشنهاد می کنیم در همین ارتباط مقاله ۸ نکته بسیار مهم درباره کارنامه آزمون آیلتس را از این لینک بخوانید.

استعلام مدرک آیلتس

استعلام مدرک آیلتس توسط اشخاص امکان پذیر نیست که این مورد به دلیل سیستم امنیتی و رعایت حریم خصوصی می‌باشد. اگرچه شخص داوطلب بین ۲۰ تا ۴۰ روز می‌ تواند با مراجعه به وب سایت سازمانی که در آزمون آن شرکت کرده (British Council یا IDP) نتایج آزمون خود را مشاهده نماید.

در واقع استعلام مدرک آیلتس در اختیار سازمان‌ ها، موسسات و دانشگاه‌هایی است که در لیست سازمان دهندگان آزمون هستند. چنانچه دانشگاه یا مرکزی بخواهد مدرک داوطلب را استعلام کند ابتدا فرم Administrator Application form را تکمیل می‌کند و سپس به صورت آنلاین ارسال می‌ نماید.

اعتبار مدرک آیلتس

اعتبار مدرک آیلتس چیست؟ این اعتبار ۲ سال پس از آزمون داوطلب است و قابل تمدید نیست. به این معنی که چنانچه ۲ سال از زمان آزمون داوطلب گذشته باشد، وی مجبور است مجددا با پرداخت هزینه در آزمون دیگری شرکت کند و نمره جدید وی ملاک ارزیابی سطح زبان انگلیسی داوطلب خواهد شد و مدرک قبلی داوطلب از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.

گرفتن مدرک آیلتس چقدر طول میکشد؟

زمانی که برای دریافت نتیجه آزمون آیلتس طول می‌کشد بستگی به نوع آزمون دارد:

  1. آزمون کاغذی (Paper-Based IELTS): نتایج معمولاً در طی ۱۳ روز کاری پس از روز آزمون اعلام می‌شوند.
  2. آزمون کامپیوتری (Computer-Delivered IELTS): نتایج معمولاً در مدت ۳ تا ۵ روز کاری پس از روز آزمون اعلام می‌شوند. این سرعت بیشتر در اعلام نتایج یکی از مزایای برگزاری آزمون به صورت کامپیوتری است.

لطفاً توجه داشته باشید که در برخی موارد، به دلایل مختلفی از جمله مشکلات فنی ممکن است زمان اعلام نتایج تغییر کند.

برای گرفتن مدرک آیلتس از کجا شروع کنیم

برای شروع فرآیند گرفتن مدرک آیلتس، شما باید مراحل مختلفی از جمله آماده‌سازی و ثبت نام برای آزمون را طی کنید. در ادامه یک راهنمای مرحله به مرحله آورده برای فهم دقیق تر آماده کرده ایم:

گام اول: تحقیق و اطلاعات کسب کنید

  1. مطالعه در مورد آزمون: مطالعه در مورد ساختار آزمون آیلتس و نوع آزمونی که می‌خواهید شرکت کنید (آکادمیک یا جنرال).
  2. مشاوره با موسسات: در صورت نیاز، همکاران ما در آفرینش با افتخار شما را راهنمایی خواهند کرد. فقط مافی است با شماره تلفن ۷۲۹۴۳-۰۲۱ تماس بگیرید.

مرحله دوم: آماده‌سازی

  1. دوره‌های آماده‌سازی: برنامه‌ریزی برای شرکت در دوره‌های آماده‌سازی آیلتس.
  2. منابع آموزشی: تهیه کتاب‌ها و مواد آموزشی مورد نیاز برای آماده‌سازی در آزمون.

مرحله سوم: تصمیم‌گیری در مورد تاریخ و مکان آزمون

  1. انتخاب سنتر آزمون: انتخاب مرکز مجاز برگزاری آزمون برای شرکت در آزمون از بین مراکز معتبر برگزار کننده آزمون در کشور مد نظر
  2. تعیین تاریخ: تعیین یک تاریخ مناسب برای شرکت در آزمون بر اساس برنامه‌ی خود.

گام چهارم: ثبت‌نام

  1. ثبت‌نام آنلاین: اقدام به ثبت‌نام آنلاین در وب‌سایت رسمی آیلتس یا مراکز معتبر آیلتس (در ایران می بایست ابتدا از طریق سایت سازمان سنجش تاریخ‌های برگزاری آزمون آیلتس را چک کنید.)
  2. مدارک مورد نیاز: آماده کردن مستندات مورد نیاز برای ثبت‌نام، مانند پاسپورت یا کارت شناسایی معتبر. (مدارک لازم توسط سنترهای برگزاری اعلام می شوند.)

مرحله پنجم: آمادگی نهایی

  1. تمرین آزمایشی: شرکت در آزمون‌های تمرینی همانند آزمون ماک آیلتس آفرینش و آماده‌سازی نهایی برای آزمون.
  2. روحیه مثبت: حفظ یک روحیه مثبت و آرامش برای شرکت در آزمون!

مرحله ششم: شرکت در آزمون

  1. روز آزمون: مراجعه به مرکز ثبت نام شده در روز آزمون با همه مدارک مورد نیاز مانند پاسپورت

و قدم آخر: دریافت نتایج

  1. دریافت نتایج: پس از گذراندن آزمون، باید منتظر مدت زمان معینی برای دریافت نتایج بمانید (که بستگی به نوع آزمون دارد).
  2. گرفتن مدرک: پس از اعلام نتایج، می‌توانید مدرک خود را دریافت کنید.

خرید مدرک آیلتس

خرید مدرک آزمون آیلتس
خرید مدرک آزمون آیلتس

اگر واژه “خرید مدرک آیلتس” را در گوگل سرچ کنید متاسفانه با نتایج و سایت‌ هایی مواجه خواهید شد که داوطلبان مغفول را به خرید مدرک آیلتس ترغیب می‌ کنند! جالب است بدانید اخیرا کلاهبردارانی که اقدام به فروش مدرک آیلتس ‌می‌ کنند حتی این ادعا را دارند که مدارک آنها قابل استعلام است! اما شگرد اصلی این کلاهبرداران آیلتس چیست؟!

فروشندگان مدارک جعلی ایلتس با سوء استفاده از طمع داوطلبان از آن‌ ها می‌ خواهند تا یک سوم تا نیمی از مبلغ خرید مدرک را به حساب آن ها واریز کنند و الباقی مبلغ را نیز پس از استعلام نمره ایلتس واریز نمایند! اما آنچه مهم است این است که فروشندگان کلاهبردار تنها برای همان نصف مبلغ دریافتی از داوطلب برنامه‌ریزی کرده‌ اند و پس از اخذ مبلغ دیگر به هیچ طریقی پاسخگوی داوطلب نیستند!

از طرفی دیگر معمولا این کلاهبرداران در کشورهای دیگر زندگی می‌ کنند و شماره حسابی که ارائه می‌ دهند مربوط به شخص خودشان نمی‌ باشد. معمولا این افراد کارت‌ های بانکی را از افراد معتاد یا بی‌ خانمان به قیمت‌ های کمی خریداری کرده و از آن برای مقاصد مختلف کلاهبرداری خود استفاده می‌ کنند.

از طرفی دیگر با توجه به اینکه اصل عمل خرید مدرک آیلتس غیر قانونی محسوب می‌ شود، پس از آنکه داوطلب مورد کلاهبرداری قرار می‌ گیرد از شکایت از این افراد و پیگیری رقم پرداختی نیز منصرف می‌ شود. چرا که در صورت شکایت می‌ بایست پاسخگوی عمل خلاف خود نیز باشد!

اعتراض به نمره آیلتس

اعتراض به نتایج آیلتس
اعتراض به نتایج آیلتس

واضح است که حق تمام داوطلبان اعتراض به نمره آیلتس در صورت نیاز می‌ باشد. شما می‌ توانید به نمره یکی از مهارت‌ ها یا حتی نمره تمام بخش‌ های کارنامه‌ تان اعتراض کنید و جالب است بدانید هزینه اعتراض به یک یا چند یا تمام مهارت‌ ها یکسان است.

هزینه اعتراض به نمره آیلتس بستگی به رقم آزمون ایلتس دارد و معمولا این رقم چیزی در حدود نصف هزینه پرداختی شما برای آزمون اصلی می‌ باشد. چنانچه درخواست تصحیح مجدد شما منجر به تغییر نمره‌ تان شود، هزینه اعتراض شما عودت و اگر تغییری در نمره شما انجام نشود، هزینه اعتراض شما سوخت می شود که با توجه به سنگین بودن این مبلغ بهتر است پیش از اعتراض به شانس تغییر نمره‌ تان خوب فکر کنید!

داوطلبان تا ۶ هفته بعد از تاریخ آزمون مندرج در کارنامه‌ شان می توانند نسبت به اعتراض به نتیجه آزمون آیلتس اقدام کنند. جهت اعتراض می‌ بایست کارنامه به همراه فرم اعتراض به مرکزی که در آن آزمون داده‌ اید ارسال شود. به طور معمول ۲ تا ۲۱ روز طول می‌ کشد تا نتیجه اعتراض شما مشخص شود.

اطلاعات کامل درباره نحوه اعتراض به نمره آیلتس را می‌ توانید در این مقاله از سایت آفرینش مطالعه نمایید.

مهارت های آزمون آیلتس

در آزمون آیلتس ۴ مهارت اصلی زبان داوطلبان به دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. اما این چهارت مهارت اصلی آیلتس چیست؟ عبارت هستند از ۱-مهارت لیسنینگ، ۲- مهارت ریدینگ، ۳- مهارت رایتینگ و ۴- مهارت اسپیکینگ که در زیر به نحوه برگزاری آنها می‌ پردازیم:

مهارت لیسنینگ آیلتس (شنیداری): IELTS Listening

مدت زمان برگزاری لیسنینگ: ۳۰ دقیقه
تعداد سوالات لیسنینگ: ۴۰ سوال مشتمل بر چهار پارت (هر پارت ۱۰ سوال)
زمان انتقال پاسخ‌ ها به پاسخنامه: ۱۰ دقیقه

در آزمون لیسنینگ ۴ فایل صوتی برای داوطلب پخش می‌ شود که درجه سختی آنها به تدریج زیاد خواهد شد. پیش از شروع پخش فایل صوتی داوطلب زمان کوتاهی را برای چک کردن سوالات بخش لیسنینگ خواهد داشت. دو فایل اول لیسنینگ با موضوعات اجتماعی و ۲ فایل صوتی دوم بخش لیسنینگ معمولا موضوعات آموزشی را شامل می‌ شوند:

  • فایل اول: در این بخش معمولا مکالمه ای روزمره بین ۲ نفر در جریان است که قصد رزرو مکان یا برنامه ای را دارند. سوالات این بخش معمولا به شکل پر کردن جای خالی می‌ باشد.
  • موضوع فایل دوم: در این بخش معمولا ۱ نفر به صورت واحد (مونولوگ) سخنرانی غیر آکادمیکی را انجام می دهد و به موضوعات اجتماعی می‌ پردازد.
  • فایل سوم: بخش سوم معمولا مکالمه گروهی بین ۳ تا چهار نفر است که محوریت بحث آنها مکالمات آموزشی است.
  • و موضوع فایل آخر: بخش چهارم نیز همانند بخش دوم مونووگ است اما این بار با موضوع آموزشی؛ مانند سخنرانی یک استاد دانشگاه

انواع سوالات بخش لیسنینگ آیلتس چیست

سوالات بخش لیسنینگ مشتمل بر ۶ دسته بندی هستند که هر نوع سوال استراتژی مربوط به خود را برای پاسخگویی دارد.

  1. چند گزینه‌ ای: Multiple choices
  2. کامل کردن جملات: Sentence Completion
  3. پاسخ‌ های کوتاه: Short Answer Question
  4. تکمیل برچسب‌ های دیاگرام، طرح و نقشه: Diagram Labeling, Plan ,Diagram
  5. تکمیل خلاصه یک نوشته، فرم، فرآیند یا جدول: Summary completion, Flow-chart, Form, Note, Table
  6. تطبیق لیست شماره‌ گذاری شده با گزینه‌ های موجود در صورت سوال : Matching

نمره‌دهی آیلتس لیسنینگ

هر پاسخ صحیح در بخش لیسنینگ ۱ نمره دارد و در نهایت جمع نمره مقیاسی برای محاسبه از ۹ نمره مطابق جدول زیر خواهد شد:

جدول نمره دهی لیسنینگ آیلتس
Listening Band ScoresListening Correct Answers
2.54-5
3.06-7
3.58-9
4.010-12
4.513-14
5.015-18
5.519-22
6.023-26
6.527-29
7.030-32
7.533-34
8.035-36
8.537-38
9.039-40
IELTS Listening Band Scores

مهارت ریدینگ (خواندن): IELTS Reading

مدت زمان برگزاری ریدینگ: ۶۰ دقیقه
تعداد سوالات ریدینگ: ۴۰ سوال
زمان انتقال پاسخ‌ها به پاسخنامه: زمان اضافی برای انتقال ندارد.

ریدینگ آکادمیک

شامل ۳ متن نسبتا طولانی از مجله ها و روزنامه ها که معمولا برای افراد غیر متخصصی طراحی شده که قصد ورود به دوره‌های آکادمیک دانشگاهی را دارند. این متون دارای سوالات مختلفی مانند تکمیل کردن جداول، تکمیل کردن نمودار، پاسخ‌ های کوتاه، خلاصه برداری از متن، سوالات چند گزینه‌ ای و غیره می‌ باشد.

جدول نمره دهی آیلتس ریدینگ آکادمیک

Academic Reading Band ScoresAcademic Reading Correct Answers
1.01-2
2.03-4
2.54-5
3.05-7
3.58-9
4.010-13
4.514
5.015-17
5.518-21
6.022-25
6.526-29
7.030-31
7.532-34
8.035-36
8.537-39
9.040
Academic IELTS Reading Band Scores

ریدینگ جنرال آیلتس چیست؟

ریدینگ داوطلبان جنرال شامل ۳ بخش یا سکشن می‌باشد:

  1. شامل ۲ یا ۳ متن کوتاه در خصوص زندگی روزمره و موارد مربوط به نیازهای اجتماعی می‌باشد.
  2. شامل ۲ متن در خصوص قراردادهای کاری و روش های درخواست شغل یا شرح وظایف می‌ باشد.
  3. یک متن طولانی در خصوص موضوع کلی با ساختار پیچیده
جدول نمره دهی ریدینگ جنرال آیلتس
General Reading Band ScoresGeneral Reading Correct Answers
1.01-2
2.03-5
2.56-9
3.010-12
3.513-14
4.015-17
4.518-21
5.022-24
5.525-28
6.029-31
6.532-33
7.034-35
7.536-37
8.038
8.539
9.040
General IELTS Reading Band Scores

مهارت رایتینگ (نوشتن): IELTS Writing

مدت زمان برگزاری رایتینگ: ۶۰ دقیقه
تعداد سوالات رایتینگ: ۲ تسک
زمان انتقال پاسخ‌ ها به پاسخنامه: تسک اول حداکثر ۲۰ دقیقه و تسک دوم ۴۰ دقیقه

تسک ۱ رایتینگ جنرال

در این بخش می‌ بایست با توجه به موضوع، یک نامه ۱۵۰ تا ۲۵۰ کلمه‌ ای یا مطلبی به سبک شخصی، رسمی یا نیمه رسمی به یک دوست، کارفرما، مدیر یا خویشاوند خود بنویسید.

تسک ۱ رایتینگ آکادمیک

داوطلبان در مدت ۲۰ دقیقه، ۱۵۰ تا ۲۵۰ کلمه در توصیف گراف یا نمودار یا جدول می نویسند. در این بخش داوطلبان در واقع داده‌ های جداول یا گراف‌ را مقایسه و توصیف می‌ کنند.

تسک ۲ رایتینگ (جنرال یا آکادمیک)

در این بخش داوطلبان می‌ بایست در پاسخ به یک معضل یا دیدگاه یا استدلال، یک مقاله نیمه رسمی با حداقل ۲۵۰ کلمه بنویسند.

مهارت اسپیکینگ (صحبت کردن): IELTS Speaking

مدت زمان برگزاری رایتینگ: ۱۱ تا ۱۴ دقیقه

آزمون اسپیکینگ آیلتس چیست؟ این آزمون توانایی گفتاری داوطلب را ارزیابی می‌ کند و شامل ۳ پارت می‌ باشد:

  1. زمان: ۴ تا ۵ دقیقه – در این بخش ممتحن خود و داوطلب را معرفی کرده و سوالات کلی در رابطه با خانواده، علایق، محل کار و تحصیل و شغل داوطلب می‌ پرسد.
  2. زمان: ۱ تا ۲ دقیقه – در این بخش یک کیو کارد به داوطلب تعلق می گیرد. داوطلب یک دقیقه زمان دارد کیو کارت را بررسی کند و به موضوع آن فکر کند و سپس به مدت ۲ دقیقه در رابطه با آن موضوع صحبت کند. ممتحن نیز در ادامه از شما یک یا دو سوال خواهد پرسید.
  3. در بخش سوم اگزمینر سوالات چالشی‌ تر بیشتری را از داوطلب پرسش می‌ کند تا میزان فلوئنسی (روان بودن)، گرامر، دامنه واژگان و انسجام گفتاری داوطلب مشخص گردد.

تعداد سوالات آزمون آیلتس

همانطور که در پارت قبلی اشاره شد، تعداد سوالات ایلتس در بخش لیسنینگ ۴۰ سوال و در بخش ریدینگ آکادمیک یا جنرال نیز ۴۰ سوال است. در بخش رایتیگ ۲ تسک و در بخش اسپیکینگ شامل ۳ پارت می‌ باشد.

نمره آزمون آیلتس

نمره آزمون آیلتس از 0 تا 9 ارزیابی می‌ شود. در واقع ایلتس نمره قبولی ندارد و باید دید سازمان یا کشور مد نظر شما چه نمره‌ ای را برای پذیرش در نظر گرفته است. به صورت معمول حداقل نمره 6.5 برای اکثر کشورها یا دانشگاه های خارجی لازم به ارائه می‌باشد. در جدول زیر ارزش گذاری و معنای هر یک از نمرات آزمون آیلتس را شرح می‌ دهیم.

جدول سطح‌ بندی نمرات آزمون آیلتس

نمره آیلتسارزش گذاری سطح نمرات آزمون آیلتس
0نمره 0 هیچ معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی ندارد.
1به جز چند کلمه ساده، فرد هیچ توانایی دیگری برای ارائه ندارد.
2تونایی ارتباط واقعی وجود ندارد و صرفا در حد رفع نیازهای ابتدایی شخص می‌ باشد.
3مکث و توقف‌ های مکرر حین صحبت کردن آن هم در موقعیت های خیلی آشنا که فرد می‌تواند مفهوم کلی را به سختی انتقال دهد.
4شخص توانایی استفاده از زبان انگلیسی پیچیده را ندارد و در حد برقراری مکالمات ابتدایی در موقعیت‌ های آشنا می‌ باشد.
5شخص با وجود انجام اشتباهات زیاد، توانایی فهم نسبی در مهارت‌ های زبان انگلیسی را دارد.
6فرد می تواند نسبت زبان انگلیسی نسبتا پیچیده را درک کند و از آن استفاده کند و دارای مهارت‌ های خوب در زبان است.
7فرد با وجود داشتن اشتباهات کوچک، توانایی کاملا کاربردی در استفاده و فهم زبان انگلیسی پیچیده را دارا است.
8فرد کاملا توانایی کاربردی زبان را در موقعیت های آشنا و پیچیده دارد. تنها در موقعیت‌های ناآشنا شاید اشتباهات کوچکی از سر بی‌ دقتی انجام دهد.
9بالاترین نمره آزمون آیلتس که نشان می‌ دهد فرد در کنار توانایی کاملا کاربردی، از دقت، روانی و فهم زبان پیچیده برخوردار است.
جدول نمرات آیلتس

منابع آیلتس

تعداد منابع آزمون آیلتس به حدی زیاد است که اگر منابع آزمون آیلتس را در اینترنت جستجو کرده باشید، بیش از آنکه شما را کمک کند، داوطلبان را سردرگم می‌کند. منابعی که بسیاری از آن‌ ها استاندارد نیستند و حتی گاها غلط‌ های فاحشی دارند!

در ادامه این متن و بر اساس تجربه ۱۷ ساله آفرینش منابع استانداری را به شما معرفی خواهیم کرد و اکیدا پیشنهاد می‌کنیم به جای مطالعه تعداد زیادی از کتب غیر استاندارد، وقت و انرژی خود را بر روی مطالعه دقیق منابع تایید شده زیر بگذارید:

نمونه سوالات آزمون آیلتس در کتاب کمبریج

کتاب کمبریج آیلتس
کتاب کمبریج آیلتس

مهمترین و بهترین منبع کاربری آزمون آیلتس چیست؟ کتاب‌های کمبریج می باشد که تا به امروز ۱۸ نسخه دارد. نسخه‌های شماره ۷ تا ۱۸ این کتاب تطابق بیشتری با سوالات اخیر آزمون دارند. پس اگر زمان کافی ندارید پیشنهاد می‌ کنیم کتاب‌های کمبریج آیلتس را از نسخه ۷ به بعد مطالعه کنید. این کتاب‌ ها در واقع سری واقعی سوالات آزمون رسمی آیلتس و قطعا استانداردترین منبع موجود در بازار می‌ باشند.

کتاب IELTS JOURNEY

کتاب آیلتس IELTS Journey
کتاب آیلتس IELTS Journey

آیلتس جرنی، سری جدید کتاب‌ های آموزشی آفرینش می‌باشد که از سال 2022 جایگزین کتاب‌های سری قبلی شده است. تغییرات جدید و سطح سختی آزمون‌ علی الخصوص طی سال‌های اخیر مهم‌ ترین دلیل انتشار کتابهای جدید IELTS Journey می‌باشد. IELTS Journey ثمره ۳ سال تلاش مستمر اساتید حرفه‌ای و بیش از ۱۷ سال تجربه تخصصی آفرینش می‌ باشد. این کتاب در ۴ جلد برای سطوح مختلف آماده شده است.

لازم به توضیح است کتاب‌ های IELTS Journey سلف استادی نیستند و صرفا مختص زبان آموزانی هستند که از سیستم آموزشی کلاس‌های حضوری و آنلاین آفرینش استفاده می‌ کنند. بدون شک اگر شما هم جزو زبان آموزان آفرینش هستید، در کنار کتاب‌های کمبریج آیلتس، این سری کتاب‌ها بهترین منابعی هستند که به راحتی می تواند به شما برای رسیدن به نمره‌ 7.0 و بالاتر از آن کمک کنند.

توضیحات کامل در خصوص کتاب جدید IELTS Journey را در این مقاله بخوانید.

منابع آیلتس
منابع آیلتس

برخی دیگر از مهم‌ ترین منابع آزمون آیلتس چیست؟

  • The Official Cambridge Guide to IELTS
  • Road to IELTS
  • English Collocations in Use
  • English Vocabulary in Use
  • Cambridge Vocabulary for IELTS
  • Cambridge Grammar for IELTS
  • Barron’s IELTS Superpack
  • Cambridge IELTS Trainer
  • Simone Braverman’s Target Band 7
  • Mometrix IELTS Book for General Training and Academic
  • Ace The IELTS

نمونه سوالات آزمون آیلتس

نمونه سوالات آزمون آیلتس
نمونه سوالات آزمون آیلتس

اگر جستجویی ساده در اینترنت انجام دهید متوجه نمونه سوالات آزمون آیلتس بسیاری در نتایج جستجوی خود خواهید شد. اما باید توجه داشت که تنها مرجعی که حاوی نمونه سوالات اصلی آزمون آیلتس هست (سوالاتی که در سال‌های قبل به عنوان آزمون رسمی برگزار شده) تنها کتاب‌های کمبریج ۱ تا ۱۸ می‌ باشند.

هرچه به کتاب‌های سری آخر نزدیک می‌شویم، نمونه سوالات بروزتر می شوند. در نتیجه هیچ یک از نمونه سوالاتی که در کتاب‌ های غیر کمبریج منتشر می شوند را نمی توان کاملا استاندارد تلقی کرد گرچه می توانند منابع مفیدی باشند.

برای یافتن سوالات شبه استاندارد به منابعی پاراگراف قبلی مراجعه فرمایید.

تقلب در آزمون آیلتس

تقلب در آزمون آیلتس چیست؟ همانند بسیاری از آزمون‌های دیگر، تقلب عواقبی دارد که تمام داوطلبان می‌ بایست نسبت به آن آگاهی داشته باشند. عواقب جبران ناپذیری که می تواند به قیمت زندگی شما تمام شود! گاهی داوطلب فکر می کند درصورت تقلب صرفا نتایج آن آزمون باطل می شود و پول پرداختی وی سوخت می‌ شود.

در صورتی که عواقب این مساله به باطل شدن نتایج آزمون بسنده نخواهد شد. گزارش تقلب داوطلب به سفارت، دانشگاه‌ ها و تمام مراکزی که با سازمان دهنگان آزمون در ارتباط هستند ارسال خواهد شد! در واقع درصورت تقلب، داوطلب شانس پذیرشش را حداقل تا مدت زمان زیادی از دست خواهد داد؛ ضمن اینکه تا ۲ سال نمی‌توان مجددا در آزمون شرکت کند!

اطلاعات مهم درباره تقلب در آزمون آیلتس را اینجا بخوانید.

تفاوت آیلتس و تافل

تفاوت آیلتس و تافل
تفاوت آیلتس و تافل

مقایسه و تفاوت آیلتس و تافل از لحاظ سطح سختی و اعتباری کار صحیحی نمی‌ باشد چرا که هر دو آزمون‌های بین‌ المللی بسیار معتبر و کاملا استاندارد در سطح جهان هستند. قبل از بررسی تفاوت آیلتس و تافل و انتخاب یکی از این آزمو‌ن ها باید بررسی کنید که قرار است نتیجه آزمون خود را به چه کشور، دانشگاه یا سازمان مهاجرتی ارائه کنید.

گرچه هر یک از این آزمو‌ن ها برای اکثریت دانشگاه‌ ها مورد قبول می‌ باشد اما عده کمی از مراکز مهاجرتی یا آکادمیک هستند که تنها یکی از انواع آزمون آیلتس یا تافل را مورد پذیرش قرار می‌ دهند. بنابراین حتما قبل از شروع پروسه مهاجرت از سازمان یا دانشگاه مد نظر خود استعلام کنید که کدام آزمون را و با چه نمره‌ ای می‌ پذیرند؟!

مقایسه آزمون آیلتس و تافل

دیگر تفاوت آزمون تافل و آیلتس در نوع برگزاری و سوالات آنها می‌ باشد. به عنوان مثال در بخش اسپیکینگ، شما رو در رو با یک ممتحن صحبت خواهید کرد اما در آزمون اسپیکینگ تافل صدای شما توسط کامپیوتر ضبط می‌شود و نمره شما تلفیقی از بررسی انسانی و هوش مصنوعی است!

از طرفی دیگر آزمون ایلتس طی ۲ روز برگزار می‌ گردد. (بخش اسپیکینگ معمولا قبل یا پس از آزمون کتبی برگزار می‌ شود. در حالی که آزمون تافل در یک روز و یک نوبت برگزار خواهد شد. یا می‌ توان اشاره کرد که آزمون آیلتس نسبت به آزمون تافل کوتاه‌ تر است.

آزمون کتبی تقریبا ۲ ساعت و ۴۰ دقیق و آزمون اسپیکینگ تقریبا ۱۵ دقیقه است در حالی که مدت زمان آزمون تافل حدود ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه می‌ باشد.

برای شناختن دیگر تفاوت‌های این دو آزمون لازم است شناخت دقیق‌ تری راجع به جزئیات هر دو آزمون داشته باشیم. که خوشبختانه آفرینش در این مقاله به صورت مفصل به مقایسه تفاوت آزمون آیلتس و تافل پرداخته است.

آیلتس تضمینی

آیلتس تضمینی
آیلتس تضمینی

اگر شما هم حین جستجو برای یافتن یک موسسه یا استاد معتبر برای یادگیری با واژه “آیلتس تضمینی” در تبلیغاتشان روبرو شده اید، قبل از اینکه اعتماد کنید، خیلی خوب درباره آن استاد یا مرکز آموزشی تحقیق کنید! معمولا افرادی از لفظ آیلتس تضمینی استفاده می‌ کنند که قصد دارند با استفاده از طمع داوطلبان، نقاط ضعف آموزشی خود را پنهان کنند.

تضمین آیلتس چیست؟ لازم به توضیح است که این آزمون هیچ تضمینی ندارد و مهم‌ ترین تضمین کسب نمره خوب، فقط خود شما هستید! البته که یک نظام آموزشی با تجربه و اساتید حرفه‌ای کمک بسیار زیادی را در این مسیر به شما خواهند کرد. اما با تمام این کمک‌ها تا زمانی که داوطلب پشتکار لازم را نداشته باشد، تضمین نمره آیلتس هیچ معنایی ندارد!

معمولا موسساتی که نمره آیلتس تضمینی را ارائه می‌ دهند، قیمت بسیار بالاتری برای دوره‌ های خود ارائه می‌ کنند و شرایط تضمین را با هوشیاری آنچنان پیچیده می‌ کنند که تاکنون هیچ داوطلبی را سراغ نداریم که توانسته باشد درصورت عدم کسب نمره مورد نظرش پولی را از این دسته از موسسات یا اساتید عودت گرفته باشد!

لذا اکیدا پیشنهاد می کنیم به جای دل بستن به این ترفندهای تبلیغاتی، به اعتبار، اصلالت و کارنامه موسسه مد نظر خود دقت کنید!

آموزش آیلتس

خانه آیلتس آفرینش معتبرترین و تنها مرکز تخصصی در کشور ایران می‌باشد که از سال ۱۳۸۵، با سابقه‌ای بیش از ۱۷ سال به صورت کاملا تخصصی در زمینه آموزش آیلتس فعالیت می‌ کند.

باعث افتخار است که در طی این سال‌ های متمادی، بیشترین آمار زبان‌ آموزان دوره‌های حضوری و آنلاین در میان تمامی موسسات زبان کشور، متعلق به موسسه آفرینش بوده است که نشان از حسن اعتماد داوطلبان گرامی در حوزه تخصصی آموزش آیلتس نسبت به موسسه آفرینش است.

جهت مشاهده برنامه کلاس‌های حضوری و آنلاین آفرینش همچنین کارگاه‌ های یک یا چند روزه مهارتی آفرینش می‌ توانید منو‌های سایت را دنبال کنید.

آزمون ماک آیلتس (آزمون آزمایشی آیلتس)

آزمون ماک آیلتس آفرینش معتبرترین، با سابقه‌ ترین و استانداردترین آزمون آزمایشی آیلتس در سطح ایران می‌ باشد. در واقع آفرینش اولین مرکز برگزاری آزمون ماک به صورت گروهی از سال ۱۳۸۵ در ایران می‌ باشد.

وجه تمایز آزمون‌ های ماک آیلتس آفرینش را می‌ توان ۳ آیتم مهم نام برد:

  • مورد مهم اول استاندارد بودن آزمون ماک آفرینش و همگام بودن نوع و سطح سختی سوالات آزمون آزمایشی آیلتس آفرینش با آزمون رسمی است.
  • مورد دوم واقعی بودن و تطابق نتایج شرکت‌ کنندکان آزمون‌ ماک آفرینش در مقایسه با نتایج آزمون اصلی آن‌ ها می‌ باشد.
  • و مورد سوم تحلیل نتایج آزمون شما توسط اساتید حرفه‌ ای و با تجربه آفرینش می‌ باشد که باعث می‌ شود داوطلب به راحتی متوجه نقاط ضعف واقعی خود شود و بر اساس توصیه اساتید مجرب آفرینش در سریع‌ ترین زمان نسبت به رفع مشکلات آموزشی خود اقدام نماید.

اطلاعات بیشتر در خصوص آزمون ماک آفرینش را می‌ توانید در این برگه بخوانید.

تعیین سطح آیلتس

برای شرکت در دور‌ه های آموزشی آفرینش، زبان‌ آموزان نیاز به شرکت در آزمون تعیین سطح آیلتس دارند. در نظر داشته باشید، آفرینش برگزار کننده دوره‌ های مبتدی زبان انگلیسی نمی‌ باشد؛ بنابراین برای شرکت در پایین‌ ترین سطح کلاس‌ های آفرینش (سطح فاندامنتال ۱) باز هم شرکت در آزمون تعیین سطح ضروری است.

آزمون تعیین سطح آیلتس حضوری آفرینش در واقع یک آزمون شبیه سازی شده است که هر چهار مهارت اصلی زبان آموز را محک می زند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین رزرو آزمون تعیین سطح آفرینش، این لینک را ملاحظه فرمایید.

پرسش های متداول درباره آیلتس

آیلتس معتبرتر است یا آزمون تافل؟!

هر دو آزمون جزو استانداردترین آزمون‌های زبان انگلیسی بوده و مقایسه آن‌ها از لحاظ اعتباری کار صحیحی نمی‌باشد. اما باید اذعان کرد که در حال حاضر آزمون آیلتس نسبت به تافل فراگیرتر است.

آیا تقلب در آزمون آیلتس عواقب محرومیت دائمی دارد؟

بر اساس دستورالعمل‌های سازمان آیلتس، تقلب در آزمون آیلتس محرومیت ۲ ساله داوطلب را به همراه خواهد داشت.

اعتبار ۲ ساله آزمون آیلتس قابل تمدید است؟

خیر! در صورت سپری شدن بیش از ۲ سال از تاریخ ثبت شده در کارنامه آزمون آیلتس، داوطلب می‌بایست مجددا در آزمون جدید ثبت نام کند.

آیا می‌توان در یک فاصله زمانی کوتاه (مثلا یکماهه) چند آزمون آیلتس شرکت کرد؟

تعداد دفعات شرکت در آزمون آیلتس محدودیت ندارد. گرچه پیشنهاد میکنیم به جای شرکت متوالی در چند آزمون اصلی با هزینه گزاف، چند آزمون ماک تحلیلی آفرینش را شرکت کنید.

در صورت عدم حضور در آزمون آیلتس به دلیل پزشکی، امکان عودت وجه یا انتقال آزمون وجود دارد؟

چنانچه دلیل پزشکی موجه تشخیص داده شود، با کسر ۲۵ درصد از وجه آزمون امکان عودت هزینه یا انتقال آزمون به تاریخ دیگری وجود دارد.

به چند دانشگاه یا موسسه می‌توان کارنامه آیلتس را ارسال کرد؟

در ارسال کارنامه کاغذی هیچ محدودیتی وجود ندارد اما ارسال کارنامه به صورت آنلاین برای ۱۰ دانشگاه یا موسسه امکان پذیر است.

مقالات مرتبط
20 نظر
الهام علمداری

سلام ممنون از اطلاعات خوبتون
برا ما شهرستانی ها چه تدابیر ویژه ای با توجه به لغو آزمون آیلتس کاغذی دارید؟

مهدی

دوره های آنلاین آیلتس آفرینش میتونید تعیین سطح بدید و شرکت کنید

آفرینش

با توجه به لغو آزمون آیلتس کتبی بهتریم راه حل حضور در آزمونهای آیلتس کامپیوتری (ماک) هست برای اینکه با شرایط برگزاری آزمون کامپیوتری آیلتس آشنا شید. راه حل بعدی هم شرکت در آزمون ایلتس کتبی کشورهای همسایه مثل ترکیه است.

شیوا

سلام
من خیلی درگیر یک سوال هستم
اگر هدفمون از ایلتس مهاجرت کاری باشه نه تحصیلی و اگر نمره خوبی بیاریم برا مهاجرت چقد باید هزینه کنیم؟یعنی شرایط بعد قبولی چیه درکل؟

مهدی

به نظرم به جز آزمون ایلتس باید حداقل ۴۰۰ میلیونی برای مهاجرت تحصیلی تو چنته داشت.

حمیدرضا اصلانی

عالی بود این مطلب. ته داستان آزمون آیلتس رو دیگه در آوردید

آفرینش

خیلی بزرگوارید حمید رضای عزیز ممنون از محبتتون

کیوان

قیمت آزمون آیلتس جدولش واقعا تاثیر بر انگیز بود و البته جای بسی تاسف به حال این گرونی ها

آفرینش

بله هزینه آزمون آیلتس با توجه به قیمت دلار واقعا زیاد هست کیوان عزیز. پیشنهاد ما اینه که با توجه به قیمت آزمون آیلتس حتما قبلا چند تا آزمون ماک آیلتس آفرینش رو شرکت کنید.

آفرینش

بله متاسفانه هزینه آزمون آیلتس در این چند ساله اخیر رشد قابل توجهی داشته و جالب اینجاست در حال حاضر نسبت به قیمت دلاری کشورهای همسایه همچنان هزینه آیلتس در کشور ما ارزونتر هست!

تولستوی

انصافا آفرینش عالیه!
مرسی
این پست آیلتس چیست هم عالی بود!

آفرینش

ممنون تولستوی عزیز 🙂

داستایوفسکی

موافقم لئو تولستوی عزیز.
از تمام کتاب‌های من با ارزش‌تر بود.
تیم آفرینش فراتر از چیزیه که باید باشه

آفرینش

سپاس از اظهار لطفتون

مهسا

سلام آفرینش عزیز. میخواستم بدونم آیلتس جنرال اعتبارش بیشتره یا آکادمیک؟

آفرینش

سلام مهسای عزیز. انتخاب بین آزمون آکادمیک و آیلتس جنرال بستگی به هدف شما داره که کدوم رو انتخاب کنید. از لحاظ اعتباری نمیشه این دو نوع آزمون آیلتس رو با هم مقایسه کرد.

مهدی

آزمون آیلتس رو برای دانشگاه های اروپایی پیشنهاد میکنید یا تافل رو؟

آفرینش

سپاس از محبتتون مهدی عزیز

آفرینش

مهدی عزیز قطعا آزمون آیلتس برای مهاجرت یا تحصیلات آکادمیک در کشورهای اروپایی انتخاب بهتری نسبت به آزمون تافل هست.

محسن عزیزی

انصافا کاملترین مطلبی بود که درباره آزمون آیلتس خونده بودم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.