ثبت‌نام کلاسهای حضوری ترم مهرماه
۴۰ اشتباه رایج از ۳۰۰ رایتینگ تصحیح شده زبان آموزان آفرینش در هفته‌ای که گذشت – (بخش دوم)

۴۰ اشتباه رایج از ۳۰۰ رایتینگ تصحیح شده زبان آموزان آفرینش در هفته‌ای که گذشت (بخش دوم)

۴۰ اشتباه رایج از ۳۰۰ رایتینگ تصحیح شده زبان آموزان آفرینش در هفته‌ای که گذشت – (بخش دوم)

21. شکل صحیح علامت‌گذاری however در بین دو جمله به صورت (–,however;–) می‌باشد. 22. کلمات somebody,nobody,everybody با فعل مفرد می‌آیند ولی ضمیری که به آنها اتلاق می‌شود جمع است.

.Everybody likes to stay in a luxury hotel .Everybody can do everything if they want to

23. کلمه timetable با هم نوشته می‌شود و نوشتن این کلمه به صورت time table درست نیست. 24. کلمه internet با حرف تعریف the می‌آید. 25. کلمه latest با حرف تعریف the می‌آید. 26. . حرف اضافه on/from ،internet می‌باشد. 27. کلمه regardless با حرف اضافه of می‌آید.

.This job is open to all, regardless of previous experience

28. کلمه economic به معنی اقتصادی است ولی کلمه economical به معنی مقرون به صرفه بودن است. 29. بعد از حروف اضافه فعل به صورت ing می‌آید. 30. حرف اضافه in، invest می‌باشد. 31. کلمه cannot با هم نوشته می‌شود و نوشتن این کلمه به صورت can not درست نیست. 32. حرف اضافه on ، scale می‌باشد.

On a large scale

33. کلمه avoid حرف اضافه ندارد. 34. کلمه environment با حرف تعریف the می‌آید. 35. کلمه attend حرف اضافه ندارد. 36. کلمه outdoor با هم نوشته می‌شود و نوشتن این کلمه به صورت out door صحیح نیست. 37. کلمه affect حرف اضافه ندارد. 38. حرف اضافه for ،reason می‌باشد. 39. بعد از a number of فعل جمع ولی بعد از the number of فعل مفرد به کار می‌رود.

The number of people is increasing/ a number of people are coming

40. کلمه information غیر قابل شمارش است و نوشتن آن به صورت informations درست نمی‌باشد.
نوشته های مرتبط
6 دیدگاه
حسین پویافر

یا مثلا گفته شده که برای scale ار حرف on باید استفاده بشه.
خب کی گفته که نمیشه از to و in استفاده کرد؟
The plan of the building is not drawn to scale

The paintings are small in scale

حسین پویافر

نه خب همیشه. یکم این نوع نگاه به رایتینگ سطحی بین هستش. مثلا حرف اضافه ی invest میتونه with هم باشه. و یا اونجایی که گفته میشه بعد از حرف اضافه فعل به فرم ing گرفته می آید. اکثریت قریب به اتفاق دانشجو های ایرانی to را یک حرف اضافه میشناسند. در صورتی که ما یک to رابط فعلی داریم که حرف اضافه نیست و بعد آن فعل باید کاملا ساده بیاید. این نوع نگاه باعث میشه که دانشجو هر جا که to نوشت فکر کنه باید بعدش به فعل ing بده.

کاربر

اکثر نکات خیلی خوب لیست شدند ولی به قول شما یکم باید در کانتکست تذکر داده بشن. خصوصا این مورد که استثنا هم داشت و من شک کردم و رفتم در دیکشنری چک کردم ببینم مگه بعد از To فعل به صورت مصدر نمیومد.

محمد

سلام من بسیار ممنونم بخاطر این لیست.
فقط اگر هر کدام از مواردی که گفته بودید یک مثال هم داشت خیلی بهتر میشد. بعضی از مواردی که ذکر کردید با مثال هست و بسیار قابل فهم تر و موثر تر هست.
مرسی

علیرضا

سلام لطفا این موارد رو بازم لیست کنید برای موضوع های بعدی
مرسی مرسی
عالی هسین

الهام

سلام
واقعا ممنون
تقریبا بیشترِ اشتباهایی که من همیشه میکنم
الان میتونم مثل یه جزوه بخونم و دیگه تکرارشون نکنم

خیلی خیلی ممنون

دیدگاه ها بسته شده اند.