شرایط مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی استارت آپ

0
239
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی استارت آپ

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی استارت آپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا اقامت دائم برای کارآفرینان مهاجر می دهد، در حالی که به آنها کمک می کند تا در کانادا جاگیر شوند. هدف برنامه استارت آپ کانادا جذب استعدادهای کارآفرینی جهانی، گسترش جغرافیای استارت آپ، ایجاد شغل برای کانادایی ها، تقویت اقتصاد کشور و تبدیل آن به رهبری میان پیشرفته ترین تکنولوژی ها است.

اگر می خواهید در برنامه مهاجرت به کانادا استارت آپ شرکت کنید، باید مطمئن شوید که واجد شرایط هستید:

  • دریافت یک گواهی تعهد یا نامه حمایتی از یک نهاد تعیین شده
  • در اختیار داشتن منابع مالی کافی
  • حداقل یک سال تحصیلات تکمیلی داشته باشید.
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی یا فرانسه را با استفاده از آزمون استاندارد (برابر با سطح معیار ۵ زبان کانادایی) نشان دهید.

روند کار استارت آپ ها در کانادا

ابتدا باید یک طرح کسب و کار دقیق تهیه کنید، شرح سرمایه گذاری و نحوه برنامه ریزی موفقیت آمیز بودن آن را تهیه کنید. سپس باید طرح کسب و کار را به بیش از ۵۰ نهاد کانادایی اختصاص داده شده از جمله صندوق سرمایه گذاری، گروه سرمایه گذاران انجل و برنامه های انکوباتور تجاری کانادا ارسال کنید. برای واجد شرایط بودن برای PR کانادا تحت این برنامه، شما همچنین باید ضمانت حداقل ۷۵،۰۰۰ دلار از سرمایه گذاران انجل یا ۲۰۰،۰۰۰ دلار از صندوق های سرمایه گذاری را داشته باشید. اگر شروع به کار شما توسط برنامه انکوباتور کسب و کار پشتیبانی می شود، نیازی به حداقل بودجه وجود ندارد.

بودجه مالی مورد نیاز بر اساس اعضای خانواده:

  • ۱ نفر: ۱۲,۴۷۵ دلار
  • ۲ نفر: ۱۵,۵۳۱ دلار
  • ۳ نفر: ۱۹,۰۹۳ دلار
  • ۴ نفر: ۲۳,۱۸۱ دلار
  • ۵ نفر: ۲۶,۲۹۲ دلار
  • ۶ نفر: ۲۹,۶۵۲ دلار
  • ۷ نفر: ۳۳,۰۱۴ دلار

پس از اینکه شما حمایت را از حوزه های تعیین شده به دست آوردید، آنها باید نامه حمایتی را برای شما ارسال کنند و تعهد نامه ای به مقامات خود ارائه کنند. شما باید نامه حمایتی را از یک نهاد کانادایی به IRCC ارسال کنید. در مرحله نهایی، IRCC درخواست شما را ارزیابی خواهد کرد. آنها بررسی می کنند که شما حداقل الزامات بودجه را برآورده کرده اید و همچنین منابع مالی کافی برای حمایت از خود و اعضای خانواده خود را در کانادا در حال راه اندازی تجارت دارید. در صورت برآورده کردن شرایط بالا، کانادا به شما اجازه اقامت دائم می دهد. اگر اقدام تجاری شما با شکست مواجه شود، اجازه اقامت از شما سلب نمی شود.

استارت آپ های مورد تایید در کانادا برای مهاجرت

به کارآفرینان مهاجر، برنامه هایی برای صدور ویزا جهت راه اندازی سازمان های تجاری کانادایی، ارائه می شود. سازمان هایی که مهارت و توان بالقوه برای ایجاد کسب و کار در کانادا دارند. کارفرمایان مهاجر با حمایت یک سازمان مشخص، می توانند درخواست اقامت دائم در کانادا دهند و در زمینه کارآفرینی فعالیت خود را در کشور کانادا آغاز کنند، سازمان های تعیین شده شامل صندوق های سرمایه گذاری، گروه های سرمایه گذار فرشته ای و انکوباتورهای کسب و کار هستند، که برای حمایت از راه اندازی ها در زمینه کارآفرینی تایید شده اند.

اگر شما تحت حمایت یک صندوق سرمایه گذاری هستید، باید حداقل سرمایه گذاری ۲۰۰،۰۰۰ دلار در کسب و کار خود انجام دهید. اگر شما تحت حمایت یک گروه سرمایه گذار فرشته ای هستید، باید حداقل ۷۵۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کنید. اگر شما تحت حمایت یک انکوباتور کسب و کار تعیین شده هستید، باید کارآفرین مهاجر را به یکی از برنامه های انکوباسیون خود بپذیرید

مهاجر کارآفرین می تواند با سازمان های تعیین شده دیگر برای تطابق با حداقل سرمایه گذاری یا پشتیبانی مورد نیاز خود هماهنگ کند. به طور کلی تعهد مورد نیاز از یک نهاد تعیین شده باید معیارهای زیر را داشته باشد:

  • گروه سرمایه گذار تعیین شده باید تأیید کند که حداقل ۷۵،۰۰۰ دلار کانادا به سرمایه گذار کارآفرین واجد شرایط می پردازد.
  • صندوق سرمایه گذاری اختصاص داده شده باید تأیید کند که حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار کانادا به سرمایه گذار واجد شرایط می پردازد.
  • یک انکوباتور تجاری تعیین شده باید تأیید کند که متقاضی کارآفرین را به برنامه انکوباتور کسب و کار خود می پذیرد.

شرایط کار استارت آپ ها در کانادا

به منظور واجد شرایط بودن، کسب و کار مورد نظر باید در زمانی که شخص تعهد داده است ایجاد شود و انجام کسب و کار در کشور کانادا انجام شود. متقاضی، دارای حداقل ده درصد از حق رای دادن در شرکت را دارد و هیچ شخص دیگری حق رای ۵۰ درصد و یا بیشتر از کل حق رای در شرکت را ندارد. در کل، یک کارآفرین مهاجر که واجد شرایط برای اخذ ویزا است، باید سرمایه گذاری یا پشتیبانی خود را ثابت کند. یا به گونه ای باید حداقل سرمایه گذاری یا حمایت خود را ارائه دهد.

در دانشگاه های کانادا به طور پیوسته هر ساله تعدادی از دانشجویان که در زمینه فنی دارای استعداد ویژه هستند فارغ التحصیل می شوند اما رقابت برای جذب آن ها در زمینه نوآوری بسیار کم است.

 

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی استارت آپ
Rate this post

ارسال دیدگاه جدید

  اشتراک در این دیدگاه  
اطلاع رسانی